- Wij komen bij u thuis (op de werf) voor een correcte opmeting en afspraken, datums en prijs

-steentapijt; eerst en vooral de epoxy primer voor op chape of tegels, daarbovenop uw steentapijt en nadien al dan niet met een poriënvuller(seal) voor gemakkelijk onderhoud van uw vloer of voor in vochtige ruimtes. Hierbij hanteren wij ten strengste de vereiste voorschriften van de fabrikant, wij smeren aan 8% bindmiddel! zo staan wij garant voor het langdurige plezier van uw vloer! 

- parket; wij gebruiken alleen kwaliteits producten, zo gebruiken wij voor het plaatsen bona lijm, bona parket vernis, bona staat al jaren bekend als één van 'de' fabrikanten in de parket wereld! Parket olie de al even bekende woca (vroeger genaamd trip-trap) of de osmo olies en natuurlijk niet te vergeten de mooie kleuren van rubia monocoat

 

-polyurethaan vloer; Een polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer die naadloos over een bestaande ondergrond kan worden aangebracht. Deze vloer is licht elastisch, scheurt niet en is makkelijk te onderhouden, toch minder krasvast en kan niet worden toegepast op vloerverwarming. Door het strakke naadloze karakter van de vloer, past deze perfect in een modern interieur. 

1. de vloer voorzien van een primer

2. nadien een schraaplaag

3. de uiteindelijk gietvloer

4. toplaag (mat, blinkend of anti slip)

 

Deel deze pagina